fredag 20 april 2012

2 X Löpning


Idag kom jag mig upp i tid, snozade bara i 30 min : )
Slänger i mig en kaffe så jag vaknar till liv och kränger sen på mig löparkläderna.
Det blev en runda på 6,5km i ett lugnt fint tempo där jag trampa asfalt hela tiden, men så fort jag såg några gräsfläckar så sprang jag på dom för att vara snäll mot benen som tar mycket stryk.

Efter jobbet pissregna det så jag bestämde mig för att göra ett mer intensivt pass, på med mössa & handskar och iväg på en kortare tur på 2,5km som uppvärmning och sedan mata på med lite backträning.
Jag behöver inte dra så långt som till Skatås för detta då jag har en härlig bergstopp i Gamlestan där det kringlar sig vägar uppför med blandat trapp och asfalt, den väg jag valde köra i har 60 strappsteg och lika mycket är ren backe med asfalt.
Det blev bara 5 runder upp för denna men jag höll högt tempo och körde varannan gång med snabbstepp i varje trapp för att nästa gång köra långa kliv med varannan trapp. Det slog mig att det var mycket lättare att forsera trapporna än ren backe, jag fick en härlig pump i låren och jogga sen hem för återhämtning.


 Här är ett litet klipp på när jag kör upp med långa kliv, trippar sedan ner för att köra fullt upp igen 5 x : )
Imorgon är det vilodag med tjejerna och på Söndag blir det troligen en cykeltur med vapenbroder Leijon...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar