söndag 18 mars 2012

Söndagsutflykt!

En förskylning är svårare att förstå sig på än våra kära kvinnor ibland (skämtar) igår kväll mådde jag riktigt bra och såg verkligen fram till att få köra ett gott pass idag, men ikke för nu trycker det över bröstet istället och när jag prova mig på en ansträngning så fick jag till svar av kroppen att detta låter du bli Fredrik.
Snackar med Micke i tel att jag inte kan köra idag men att jag cyklar upp för att få rört på mig lite och ränsa tankar, då är han så schysst att han slår fölge med mig upp i mitt farmors tempo för att köra sitt pass själv efter det : )


Jag trycker i mig en typisk Fredrik frukost (dom ggr jag nu äter frukost hehe) men det var ganska tomt i kylen så här saknas lite färger i form av juice, paprika på mackorna och mjölk till gröten, jag brukar även stoppa i mig omega 3 och en järntablett som jag har brist på, dessa ligger på salt burken : )

Jag packar min ryggsäck med fårskinnet fyller termosen med kaffe, stoppar ner en banan och laddar vattenflaskan med C-vitamin.


Det blir en lugn tur upp till mördar trapporna och här skills vi åt då micke måste få kört sitt pass.

Här gör han sig klar för att kuta upp med cykeln på ryggen och vikter runt anklarna och jag blir stående kvar avundsjuk för att jag inte kan haka på : (

Detta var så klart det enda rätta då det räckte med backarna upp hit för att det skulle spränga över bröstet och jag blev fort glad igen för nu skulle jag ju cykla runt och bara njuta av naturen i mitt älskade Skatås : )


Jag promenerade upp halvägs i mördar trappan så ni kan få en liten bild av hur tuff den är : )



Jag cyklar jag runt och bara njuter utan att anstränga mig för mycket, man får en härlig innre ro här uppe och det är kul att se alla motionärer som kämpar på hårt i den kuperade terrängen, men lite jobbigt är det på Söndagar då det även kryllar av folk som går sina söndagspromenader med sina hundar och gärna i bredd, jag måste helt klart skaffa mig en ny ringklocka så man kan skingra dom i tid när man kommer farande på cykeln, en del har ju även hörlurar i öronen och hör ju ingenting.



Här finns även skidhoppar backar som hade varit grymt att få köra intervall löpning i, men tyvärr så får inte detta området beträdas.


Vidare på cykelturen så fick jag se självaste blåvitt spela match, fast det var knatte laget, jag gissar på att det var 10 åringar : )



Nu är jag vid slalombacken, här däremot kommer det att bli en hel del backträning framöver och intervaller, att kuta upp här suger grymt i benen.

Uppe på toppen har jag planlagt att ta min lilla picknick, jag hoppar så klart av cykeln och går upp, det suger gott i den blöta marken så jag blev tvungen att stanna till halvägs då det började trycka över bröstet igen.



Nu är jag på toppen och ser ut över Gbg, log för mig själv när det första jag ser är den hemska gasklockan där nere hehe Kan ingen ta och måla denna till en cola burk eller nåt : )



Nu har jag dukat upp och njuter av utsikten, filofiserar över framtida träning med en kaffe. Det blev lite rått efter en stund då jag svettats en del och tempen börjar sjunka så det var bara att packa ihop och komma sig iväg igen.

Nu är det i stort sett bara down hill hela vägen till Gamlestan, jag fick mig i alla fall en härlig Söndagsutflyckt på 2 timmar så nu skall jag trycka i mig en Anita fisk hamburgare, sen tappar jag upp ett varmt bad och håller tummarna att förkylningen eller vad det nu är lämnar mig efter en god natts sömn så det kan bli lite riktiga blogginlägg om träning här istället : )




3 kommentarer:

  1. Vilken hurtbulle du är!

    Krya på dig!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  2. Tack!
    Har varit lite för mycket sjukdommar det sista och bara 5 mån kvar till dagen D : )

    SvaraRadera
  3. Medan jag tenderar att replika klockor gilla 40mm breda plus-klockor, tror jag att en vanlig observation om den större Tudor Black Bay är att det känns lite rolex kopior tjockt och lite av när det gäller totala proportioner. Det känns bara för nötkött att vara lika korrekt klockor kopior identifierad som en modern sportklocka med helt tema. Black Bay Fifty Eight (varför kunde de inte bara ha kallat det ”Black Bay rolex klocka kopia Thirty Nine” för att undvika förvirring?) Är proportionellt mer attraktiv i 39 mm bred och cirka 12 mm tjock, i motsats till fake rolex den bredare och tjockare 41 mm breda modell. Andelar betyder mycket för klockdesign och visuell estetik. Det betyder ibland att fake Rolex en mindre klocka är ett bättre alternativ om den totala sammansättningen drar nytta av en mer harmonisk total känsla av proportioner. Så rolex replica är fallet här (ingen ordlista avsedd).

    SvaraRadera