söndag 22 juli 2012

Träna vad är det ; )

 Det var så kallt för ungarna i simskolan så jag köpte henne en Våtdräkt också : )

Nu var det ett tag sedan som jag var här men sån är jag, helt plötsligt så vill jag helt enkelt inte.
Det har varit 2 veckor nu som Maya fått gå i simskola för Gbg simsällskap, under dessa veckor hade jag tänkt att simma medans skolan gick men det blev bara 2 ggr som jag hoppa i och han med en tusing varje gång. Jag blev så klart ruggigt sjuk efter cyklingen till Marstrand sist och fick gå 5 dagar helt utan träning, har varit seg efter det men ändå fått in en del löpning, cykling och gym men inte några längre rundor och heller inte så hårt som jag brukar och vill.

 Maya har nu erövrat 2 simmärken det ena var den blåa baddaren och den andra var den blåa livbojen.
Gbg simsällskap har ett samarbete med Svenska sjöräddningssällskapet och här ovan ser ni när dom provar för blå livbojen, detta innebar tex att hoppa i med kläder på och flyta på rygg med flytväst, självklart var det mycket undervisning också i både vett och etikett på sjön m,m. En riktigt bra simskola som jag starkt rekomenderar.
Själv har jag har inte så mycket tid kvar nu tills det är dax att försöka bli en Ironman mot alla ods hahaha
Så nu skall jag genomföra en träningsvecka i helvetets tecken något som skall bli gott att få gå igenom då jag har haft på tok för lite träningstimmar bakom mig, men nu gäller det så klart att jag håller mig frisk och hel den tiden som är kvar.
Denna vecka kommer helt enkelt att börja med att jag i morgon sätter mig på cykeln och trampar upp till Strömstad, får hoppas att jag inte velar bort mig för mycket då jag är tvungen att välja gamla landsvägar som kringlar sig runt omkring E6. skulle gissa på att jag får någonstans mellan 20-25 mil, detta får vi svar på i morgon : )
Jag har tagit en veckas semester nu så jag kan vara där uppe och idiot träna i frisk luft och även få lite saltvattenskallsupar hahaha.
Anita & Maya kommer senare i veckan med bussen upp så vi får lite semester tid tillsammans också : )

Jag återkommer senare med vad jag hittar på denna vecka (jag lovar) och bjuder nog på en del fina bilder från öarna där jag kommer att hålla till.
Det skall tydligen blåsa upp ordentligt i morgon så jag får hoppas den mesta vinden sparkar mig i röven dit hehe  : )

2 kommentarer:

  1. Härlig bild på söta Maya!

    Lycka till med träning och ha en fin semestervecka!

    SvaraRadera
  2. Tusen Tack!
    Nu är mina tjejer här också så det enda som saknas är lite sol på himmelen men det skall tydligen bli 2 dagar med det nu innan en ny kula regn kommer : )

    SvaraRadera