lördag 30 juni 2012

Jag Lever : )

 Hittade denna snygga bilden på mig när jag växlar på Tri-tävlingen och drar på mig vadstrumporna : )

Det var längesedan jag uppdatera här nu och lite är det för att jag syndat men också för att lusten att skriva inte funnits. Min synd består helt enkelt i att jag festat 2 helger i rad och sen har jag haft en del övertids jobb som varat långt in på kvällarna som då gjort att det blivit väldigt lite tid för träning : (
En härlig familj som cirkulera runt mig när jag var i delsjön och plaskade ensam en dag : ) 

Har varit uppe i Delsjön 2 gånger men det har varit alldeles för kall för min gamle kropp att ligga i även med våtdräkt vilket i sin tur betyder att jag inte klarar att andas normalt utan det blir mer som att jag hyperventilerar och då fungerar det inte att träna varken bröst eller frisim ordentligt.
 Här har jag och Micke cyklat upp till en trevlig plats i Delsjön vid en lång brygga som mäter 150m och bakom Micke på bilden ligger Polisens skutbana, här smäller det en hel del ibland så man duckar nästan  hehe. Denna gång tog vi med lite extra mtrl för att se om jag kunde få till lite frisim men jag hyperventilera så klart i vanlig ordning så det blev inte så mycket simningen alls.
 Så nu får det bli ett slut på detta velandet med frisimmet för jag har inte tid till att vela med den och bestämde mig helt enkelt för att bli en av dom få som bröstsimmar en Ironman. Skall jag ta mig runt så behöver jag träna en hel del på distansen med bröstsim och då jag har svårt med kylan i sjöarna så tog jag mig helt enkelt till Valhallas 50m basäng.
Det blev 2 dagar på raken där jag första dagen simmade 3000m och andra dagen 4000m (andra dagen tog jag på mig den korta våtdräkten) det blev ingen skillnad på tider med eller utan våtdräkt och min tid när jag passerade 3850m (distansen i Kalmar) var exakt 1tim 40min och detta är jag mycket nöjd med eftersom max tiden är 2tim 15min. dom flesta tar sig upp ur vattnet på c:a 1tim 20-30min och detta är inte mycket med tanke på hur mycket som är kvar av dagen hehehe ett stort problem är bara att jag tröttar ut benen mer i bröst men detta skall jag lösa med smart träning ; )
 Efter 4km simning är det gött att gå ut på bakgården och lägga sig i en baden-baden och tugga i sig lite banan och dricka massor av vatten. Ja tusan vad uttorkad man blir efter nästan 2 tim simmande och då slog det mig att det blir ännu tuffare när det är saltvatten som strömmar i mun på mig och en del kallsupar kommer man inte att ungå heller så måtte det snart bli lite värme så jag får vänja mig vid detta också : )
Här kan ni se hur lönnfet jag blivit hehehe vet inte om jag nämnt det men idag är det 8 veckor sedan jag slutade snusa och under dessa veckor har jag lyckats med att gå upp 8 kg pga att jag äter i stort sett hela tiden när jag får mina apstinenser och dom kommer ofta och är inte slut ännu : ) Nu är problemet att jag inte tänkt på vad jag stoppar i mig och detta måste jag så klart göra nu då 8kg är mycket onödig vikt att släpa på när man springer.
Anita tycker så klart att detta är jätte kul och skrattar gott när jag "som hon säger" panikar som en brud och ser mig i spegeln och åmar mig & gnäller över dessa valkar som nu bara finns där och jag förstår inte hur det kunde bli så här jag som aldrig kunnat gå upp i vikt förut hahahaha.

Jag har så klart fått till lite träning trotts att det varit mycket problem m,m innan och denna veckan tex blev det ett pass varje dag för att ta igen lite av veckan innan och då jag är skadefri nu så är det bara att köra på och smida medans järnet är varmt : )

Skall hålla bloggen mer uppdaterad framöver också så jag för egen del kan få med mer detaljerat hur jag tränar..
Orkar inte ta alla passen i detalj här och nu som varit *S*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar