torsdag 16 augusti 2012

Yeeee jag kom in i bloggen igen : )

 Ja nu var det ett tag sedan jag var här och skrev, men lugn bara lugn jag skall inte uppdatera all träning som varit.
Här ovan har ni Husbilen som jag laddar upp i och myser "Husbil Rockar Fett" så tusen tack till Christian Fjällström som lånar ut den, sååå schysst.
 07:00 i morse gick det 3 muggar kaffe innan jag vakna till liv, riktigt nice att ligga här i sängen med laptopen. Orsaken till att jag går upp så tidigt är att jag har sååå svårt att somna på nätterna och tvingar upp mig i tid varje dag för att förhoppningsvis somna innan 12 på Fredag eftersom min kl ringer 04:00 Lördag morra.
 Idag kl 10:00 var det obligatoriskt infomöte, det ser ut som att det börjar bli mycket regler att hålla reda på nu för Micke hehehe.
 Efter möte och lunch så gick vi och registrera oss för att få ut allt mtrl som nr lappar m,m, som ni ser var det en lång kö som ringla sig bortigenom..
Kan ju inte blogga utan en bild på mig själv ; ) detta är från träningen i Strömstad.

Om jag nu inte får skrivit något mer innan start så får ni här lite kalla fakta om mina planlagda tider genom loppet.

Simning: Starten går 07:00
Jag kommer att lägga mig bland dom sista vid start eftersom jag bröstar och inte vill vara ivägen för dom snabba, detta räknar jag med att klara under 2 tim om det inte är galna strömmar som drar bak mig haha

Cykling: 
Här hoppas jag att jag sitter på cykeln kl 09:00 och är på väg mot Ölandsbron och om inte bröstsimmet tagit helt slut på benmusklerna eller att det är jobbig motvind så räknar jag med att göra dessa 18 mil på 7 tim och växlar till löpning c:a kl 16:00.

Löpning:
Nu börjar det riktiga helvete. 
Om inte hälsenan går tidigt på mig är planen nu att göra maran på 5 tim och jag kommer då alltså att passera mållinjen c:a kl 21:00. detta ger mig i så fall en totaltid på 14 tim.
Mitt mål var ju att gå under 12 tim men det insåg jag tidigt i år med mina skador och sjukdommar i träningsupplägget att det blir helt omöjligt : )
Jag känner min kropp mycket bra och vet vilket tempo som funkar i längden för mig och då min lilla träning inte har hunnit bygga upp mig tillräckligt så är en målgång innan kl 23:00 en stor seger för mig.

ELLER RÄTTARE SAGT EN SJU HELVETES STOR SEGER.

Det enda som skall kunna stoppa mig nu är allvarliga skador eller att jag panikar under simningen : )
För vid start finns inget annat i mitt huvud än att dagen är inte slut förrän jag passerar mållinjen.

5 kommentarer:

  1. Vi saknar dig här hemma och kan inte vänta tills vi får se dig igen. Vi ska ta hand om dig. Kram

    SvaraRadera
  2. Heeeeeeeeja Fredrik! Du är bäst!

    SvaraRadera
  3. Jag följer dej på IronManKalmars hemsida och det ser ju väldigt lovande ut hittills. Tider strax under det du har räknat med här... nu är du ute och springer och jag hoppas att det går bra i värmen! Heja heja!!!!!

    SvaraRadera
  4. Alexander Shorokhoff Model 63 har en urtavla som använder fake IWC varumärkets signatur-ansiktsdesign, som innehåller fake rolex stora 60-, 20- och 40-minuters timmarsmarkeringar blandade med batong-stilmarkörer och "antik stil" -händer. Väskan har en safirkristall i box-stil som sitter fake Rolex över ratten, i motsats till bredvid en ram. Sådana "klockfria" klockfall är rolex replica populära i dag som nickar till det förflutna. Detta beror på att de tillåter timepiece-fall att se större ut än de är, och idag kan framställas av repbeständig rolex kopia safirkristall, medan 1960-talet skulle sådana kristaller främst ha tillverkats av akryl.

    SvaraRadera